Ξαφνική αισιοδοξία για Σουμάχερ

Τα νεότερα για την πορεία αποθεραπείας του Γερμανού

Την ώρα που από την πλευρά της οικογένειας τού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή υπάρχει απόλυτη σιγή σχετικά με την κατάστασή του, πεντέμισι χρόνια μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, τα ΜΜΕ κυνηγούν διακαώς νέα σχετικά με τον Γερμανό.

Κι αυτή τη φορά, έχουμε να κάνουμε με τις δηλώσεις του πρώην κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, που μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλoτρόπως. Δηλώσεις που έγιναν σε παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Schumacher» που θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου του 2019.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τον θρύλο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο 88χρονος απάντησε: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Όμως όταν θα είναι καλύτερα, θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σας».

Χωρίς ο Βρετανός να πει κάτι συγκεκριμένο, τα λόγια του αφήνουν να εννοηθεί πως η πορεία της αποθεραπείας του είναι τέτοια που ίσως να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα.

Ωστόσο, όπως πάντα, δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τίποτα που δεν προέρχεται από την οικογένεια Schumacher και την εκπρόσωπό της, Sabine Kehm.

Σχετικά άρθρα