Ξάνθη: Όλη η πόλη χωρίς ρεύμα

Eξαιτίας ενός… πουλιού!

Χωρίς ρεύμα για μία ώρα έμεινε η Ξάνθης, λόγω βλάβης η οποία προκλήθηκε εξαιτίας ενός… πουλιού.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ στην Ξάνθη Βασίλη Σαρρή, η βλάβη προέκυψε όταν τέθηκε εκτός λειτουργίας ο ένας από τους δύο μετασχηματιστές του τοπικού υποσταθμού, που τροφοδοτεί την πόλη.

Λίγη ώρα αργότερα σε επικοινωνία του με το xanthi2.gr, ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε ότι ένα μεγάλο πουλί, πιθανότατα γεράκι, συγκρούστηκε με τον κεντρικό διακόπτη του Μετασχηματιστή της πόλης της Ξάνθης και αποτεφρώθηκε με αποτέλεσμα να τον θέσει εκτός λειτουργίας!

Οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ που βρέθηκαν στο σημείο μετέφεραν τα φορτία στο δεύτερο μετασχηματιστή της περιοχής για την αντιμετώπιση του προβλήματος και μετά τις 11 σταδιακά η παροχή του ρεύματος επανήλθε στην πόλη της Ξάνθης.

 

Σχετικά άρθρα

Εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ψαράδες!

Εντοπίστηκαν νωρίτερα στην περιοχή της Ιερισσού οι δυο ψαράδες που αγνοούνταν. Οι οικείοι τους είχαν δηλώσει πριν από αρκετές ώρες ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους αγνοούμενους. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και κλιμάκιο της πυροσβεστικής από τον Σταυρό. Η περιπέτεια των δυο ψαράδων είχε αίσιο τέλος. Χάρη στην επιχείρηση διάσωσης εντοπίστηκαν και αυτή την […]