Ξεχάστε την Μελάνια Τραμπ που ξέρατε

Αλλάζει λόγω του Λευκού Οίκου

Για να προσδώσει σοβαρό ύφος στο στυλ της, η Μελάνια Τραμπ, ως η νέα «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ πλέον, σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει την κουπ της Τζάκι Κένεντι και της Μισέλ Ομπάμα κόβοντας καρέ τα μαλλιά της.

Ήδη η Σλοβένα καλλονή έχει προσαρμόσει το ντύσιμό της στα νέα της καθήκοντα: το βαθύ ντεκολτέ και τα προκλητικά ρούχα καταχωνιάστηκαν στη ντουλάπα της με την ίδια να επιλέγει πλέον για τις δημόσιες εμφανίσεις της δημιουργίες επώνυμων οίκων μόδας που αναδεικνύουν με φινέτσα και στυλ το καλλίγραμμο σώμα της. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν, η εν αναμονή «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ θα αποχωριστεί την μακριά της χαίτη για να αποκτήσει μία πιο σοβαρή κουπ.

Σύμφωνα με τον επί πολλά χρόνια κομμωτή της, Μορντεχάι Αλβόου, τα μακριά μαλλιά της Μελάνια δεν θα κοπούν .

«Όλοι με ρωτούν αν η Μελάνια θα κόψει τα μαλλιά της τώρα που θα διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου στις 20 Ιανουαρίου», εξηγεί ο Αμερικανός στυλίστας μαλλιών, σε συνέντευξή του στο portal «Us Weekly». Ο ίδιος τόνισε πως, μόλις εξελέγη ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, το θέμα της κόμμωσης της Μελάνια ήταν ένα από αυτά που τέθηκαν στο τραπέζι.

«Όταν κάποιος σκέφτεται την “Πρώτη Κυρία” των ΗΠΑ, το μυαλό του πάει σε κοντά μαλλιά» , υποστηρίζει ο Μορντεχάι Αλβόου και προσθέτει:

«Σκέφτηκα όμως πως, ένα καρέ δεν θα ήταν βολικό για τη Μελάνια με την ίδια να συμφωνεί μαζί μου… Οι Αμερικανοί την γνωρίζουν με μακριά μαλλιά. Κατά συνέπεια ότι, αλλαγές θα κάνει στα μαλλιά της, θα είναι μικρές».

Σχετικά άρθρα

Έπαθαν πλάκα στην Τούμπα με την Αλεξία (pic)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πετούσε φωτιές εντός του αγωνιστικού χώρου κόντρα στον Πλατανιά, όμως τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα- και δικαίως- στην εξέδρα εκεί όπου ήταν η Αλεξία. Ο λόγος, προφανής: σε μία από τις θύρες του γηπέδου υπήρχε αυτό το (υπερ)θέαμα: Η Αλεξία Καρρά, λοιπόν, «χτύπησε» εκ νέου, τρελαίνοντας σύσσωμο το ανδρικό κοινό. Και […]