Ξεκάθαρο μήνυμα Ιβάν σε Τσίπρα

Τι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ

Πριν λίγες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δήλωση ζητούσε την παραίτηση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη μετά τα όσα είπε ο τελευταίος για την γενοκτονία των Ποντίων.

Την Κυριακή ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Κοζάνη (για ζητήματα ποντιακού περιεχομένου) ως επίτιμος προσκεκλημένος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και ανέφερε τι είπε τον Αλέξη Τσίπρα για το συγκεκριμένο θέμα:

«Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε στην Ελλάδα για γενοκτονία. Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι υπουργός για την μόρφωση. Είπα στον Τσίπρα να σταματήσει να κάνει τέτοια πράγματα, αλλιώς τα μαζεύω και φεύγω».

Συνεχίζοντας ο Σαββίδης που ανέφερε πως νιώθει ντροπή για το «χτύπημα» που δέχτηκε από την «μητέρα Ελλάδα», τόνισε: «Κάποιοι τόλμησαν και έφτυσαν στο 30% του πληθυσμού της χώρας».

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Οι Τούρκοι προκαλούν ξανά

Σε 17 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τρία τουρκικά αεροσκάφη σήμερα, Τρίτη, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και ένα μεμονωμένο, προέβησαν επίσης σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα, ενώ δεν σημειώθηκαν εμπλοκές. […]