Ξενοδοχείο για γυμνιστές στην Ρόδο ζητά υπαλλήλους

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Υπαλλήλους για την καλοκαιρινή σεζόν αναζητά ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο.

Σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε Ρώσικη ιστοσελίδα ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο προσλαμβάνει προσωπικό για τη φετινή σεζόν με μισθούς που φτάνουν έως τα 1300 ευρώ το μήνα. Εκτός από τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την κάθε θέση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προσωπικό να είναι ντυμένο και να μην κάνει σεξ με τους πελάτες, σύμφωνα με την αγγελία.

Η αγγελία αναφέρει:

Naturist Hotel Rhodes (ξενοδοχείο για γυμνιστές) θα προσλάβει προσωπικό για να εργαστεί την περίοδο από 20/04/2017 – 20/10/2017

Προσωπικό:
1. Καμαριέρα με εμπειρία εργασίας 10 πμ – 5 μ.μ., θα έχει 5 βραδινά γεύματα, και διαμονή δωρεάν. Από 800-1200 ευρώ, ανάλογα με την εμπειρία.
2. Σερβιτόροι (3 άτομα), με γνώση της αγγλικής γλώσσας. 10:00 ΕΡΓΩΝ πέντε 5 βραδινά γεύματα, διαμονή δωρεάν. Από 800-1200 ανάλογα με την εμπειρία.
3. Assistant (θηλυκό) για την κουζίνα στην κουζίνα 10:00 ΕΡΓΩΝ πέντε 5 το απόγευμα. CP-from 800-1000 ανάλογα με opyta.Znanie αγγλική δεν είναι απαραίτητη, αλλά χρειάζεται μια ελληνική, αν και η βάση.
4. Cook, πρώτος μάγειρας, άνδρας ή υναίκα. Από 1100-1300, ανάλογα με την εμπειρία.
5. Βοηθός οδηγού σερβιτόρος, για τη διανομή των προϊόντων ή των πελατών. Από 800-1000 ανάλογα με την εμπειρία.

Απαιτήσεις: εργασιακή εμπειρία, γνώση της αγγλικής γλώσσας, τα βασικά ελληνικά (επιθυμητή). Η γνώση της συμπληρωματικής ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού μπόνους γλώσσα. Προσωπικό ντυμένο! Απαγορεύεται αυστηρά το σεξ με τους επισκέπτες.

Μπόνους: Γεύματα, διαμονή δωρεάν. Όλοι οι εργαζόμενοι πληρώνονται για την ασφάλιση υγείας συντάξεων (στάνταρ πακέτο κράτος – ΙΚΑ).

Το βιογραφικό σας σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας και μια φωτογραφία. Το βιογραφικό σημείωμα αναφέρεται η εμπειρία και οι αναφορές σε προηγούμενες εργασίες, οι πιθανές απαντήσεις, σε email: cv@naturistangel.gr Η αρχική αγγελία στα ρώσικα.

Σχετικά άρθρα