Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε κοριτσάκια δημοτικού

Προκαλεί σοκ η υπόθεση

Στην 3η τακτική ανακρίτρια θα δώσει εξηγήσεις την Τετάρτη 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 10χρονης μαθήτριας.

Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργου Νούλη ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία στην αστυνομία από τη μητέρα της 10χρονης. Όπως είπε, η 10χρονη της εκμυστηρεύτηκε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.

Όπως κατέθεσε η μητέρα ο κατηγορούμενος προχώρησε κατ’ επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις τις ημέρες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια ως δέλεαρ διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Η ανήλικη ενώπιον των αστυνομικών επιβεβαίωσε την κατάθεση της μητέρας της.

Το κυλικείο σύμφωνα με πληροφορίες το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου η οποία απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλημάτων υγείας και το δούλευε ο 52χρονος.

Ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε ότι παράνομες πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών 4ης και 5ης δημοτικού και εξέφρασε την μεταμέλεια του.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

Σχετικά άρθρα