Υπερπαραγωγή του Open αλλάζει τα δεδομένα!

στην prime time ζώνη

Δυναμικά στον χώρο της μυθοπλασίας θα μπει το Open την επόμενη σεζόν.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ξεκίνησε το τηλεοπτικό του ταξίδι τον Οκτώβριο και την επόμενη σεζόν αναμένεται να κάνει σημαντικές προσθήκες στο πρόγραμμά του. Μία από αυτές είναι και η σειρά εποχής που έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην prime time ζώνη. Μην ξεχνάμε ότι η ελληνική μυθοπλασία ζει και πάλι τις καλύτερές της μέρες αφού οι ελληνικές σειρές έρχονται και πάλι δυναμικά στο πρόγραμμα των καναλιών.

Η υπόθεση θα αφορά τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσίασή της έγινε την Κυριακή 19 Μαΐου ημέρα μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, η σειρά σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, ξετυλίγει το χρονικό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους, μέσα από μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία.

Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά θα έχουν μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Τάνια Τρύπη, η Αναστασία Παντούση και ο Κώστας Καζάκος. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε Γαλλία, Ρωσία.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται το φθινόπωρο ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα δούμε 30 επεισόδια.

Σχετικά άρθρα