Υποψήφιος για αποχώρηση ο Μαυρίδης – Ξέσπασε σε κλάματα

Χαμός με δήλωση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Στην πιο δύσκολη στιγμή του παιχνιδιού βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά οι παίκτες του Nomads, και συγκεκριμένα η ομάδα της «Φωτιάς» που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τους νομάδες του «Ωκεανού».

Η μπλε ομάδα. τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατή και οι αντίπαλοί της θα πρέπει να ανεβάσουν πολύ την απόδοσή τους για να καταφέρουν να την «χτυπήσουν».

Εκείνος που θα αισθάνθηκε σίγουρα άσχημα ήταν ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος επιλέχθηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση από όλους τους συμπαίκτες του (συγκέντρωσε 6 ψήφους) και θα μπει στην ψηφοφορία μαζί με τους Φώτη Φιλιππόπουλο και Εύη Ιωαννίδου για να μάθουμε – την Παρασκευή – ποιος από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τις Φιλιππίνες από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του παιχνιδιού.
Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης, βλέπουμε μάλιστα τον Γιώργο Μαυρίδη να καταρρέει on camera και να λέει τα εξής: «Είμαι σε απόγνωση ρε μαλ…α. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά, και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μαλ…α; Έχω τρελαθεί».

https://www.youtube.com/watch?v=ZA0Y1mfsLWY

https://www.youtube.com/watch?v=ZA0Y1mfsLWY

«Έδωσε» τον Βασιλάκο στους αντίπαλους παίκτες ο Αρναούτογλου!

Την αντίδραση του Παναγιώτη Βασιλάκου την Τρίτη, ο οποίος ήταν έξαλλος με την παραγωγή του Nomads, θεωρώντας ότι ήταν άδικο να βγουν από την ομάδα του δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αποφάσισε να σχολιάσει ο Αρναούτογλου, που ούτως ή άλλως έδειξε να έχει εκνευριστεί με το σχόλιο αυτό.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε όσα είπε ο Βασιλάκος και ζήτησε από τους παίκτες να σχολιάσουν: «Χθες, την ώρα της διαδικασίας της ψηφοφορίας, ειπώθηκε ότι “αν ξαναγινόταν ίσως να μην το κάναμε το fair play, αν ξέραμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ”. Δηλαδή, την δικαιολογώ ίσως αυτή τη φράση από τη μία, αλλά από την άλλη θέλω να μου την κρίνετε κι εσείς», είπε απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες. «Δεν μου αλλάζει εμένα κάτι στο μυαλό αυτό που ανέφερες», είπε ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ η Αποστολία Ζώη σχολίασε με τη σειρά της: «Ούτε εμένα μου αλλάζει κάτι, τα παιδιά ήταν πολύ σωστά. Εμείς ζήσαμε αυτό, δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε μετά. Εγώ θα μείνω εκεί».

Σχετικά άρθρα