Υπουργός Δικαιοσύνης ο Σταύρος Κοντονής!

Τι αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες

Τρεις υπουργούς Επικρατείας θα έχει το νέο κυβερνητικό σχήμα. Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης θα είναι υπουργός Επικρατείας, με αρμοδιότητα συντονιστή του κυβερνητικού έργου, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπουργός Επικρατείας με αντικείμενο την καθημερινότητα του πολίτη, ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα ο Σταύρος Κοντονής μετακινείται και αναλαμβάνει υπουργός Δικαιοσύνης ενώ στη θέση του ως υφυπουργός αθλητισμού πηγαίνει ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Γιώργος Σταθάκης μετακινείται στο υπουργείο Ενέργειας, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη μετακινείται στο υπουργείο Εσωτερικών και αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στη θέση στο υπουργείο Γεωργίας διατηρεί ο Βαγγέλης Αποστόλου, ενώ και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παραμένει αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. Ο νυν υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μετακινείται τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εξωτερικών ως αναπληρωτής υπουργός.

Έκπληξη είναι ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας του ΤΑΙΠΕΔ μπαίνει στην κυβέρνηση, ενώ παραμένουν στην κυβέρνηση ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος παίρνει τη θέση του υπουργού Εσωτερικών αντί του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ το υπουργείο Παιδεία αναλαμβάνει ο Κώστας Γαβρόγλου αντί του Νίκου Φίλη.

Σχετικά άρθρα