Υψηλές «πτήσεις» για το Total Football

Έφτασε μέχρι το 8,2% της τηλεθέασης

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα των κυριακάτικων αθλητικών εκπομπών κινήθηκε χθες το Total Football.

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του OPEN επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για το κοινό που παρακολουθεί τόσο τη Σούπερ Λίγκα όσο και τα ξένα πρωταθλήματα.

Βάσει των επίσημων στοιχείων της Nielsen, το Total Football κατέγραψε μέσο όρο 6,2% στο γενικό σύνολο, ανεβάζοντας συνεχώς τα ποσοστά του κατά τη διάρκεια της μετάδοσής του (παράλαβε lead in 3,8% και έκλεισε με μέσο όρο τετάρτου στο 7,3%).

Μάλιστα, «χτύπησε» μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 8,2%, ενώ είχε άλλα δύο τέταρτα πάνω από 7,2% και επιπλέον τρία τέταρτα με μ.ό. άνω του 6%. Σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο μισό της μετάδοσής της, δηλαδή στη δεύτερη ώρα της, η εκπομπή του OPEN κατέγραψε μέσο όρο 7,7%.

Ποσοστά που δείχνουν ξανά ότι το Total Football έχει χτίσει μία σχέση διαρκείας και εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές κάθε ηλικίας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο χάρη στην αποκαλυπτική, σχολιαστική και διεισδυτική ματιά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νεανικό ανδρικό κοινό 15-24 έκανε χθες μ.ό. 8,4% και στους άνδρες άνω των 45 είχε μ.ό. 11,4%,

Σχετικά άρθρα