Ύψωσε ελληνική σημαία η Wall Street

Στο πλαίσιο του 18ου Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum

ιδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» διοργάνωσε η διοίκηση της αμερικανικής χρηματαγοράς στο πλαίσιο του 18ου Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημη δεξίωση προς τιμήν της ελληνικής αποστολής, των ελληνικών συμφερόντων εταιρειών που είναι εισηγμένες στο NYSE Euronext και των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ανήρτησε την Ελληνική σημαία στην Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει την μέρα.

Η φετινή «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» πραγματοποιήθηκε με την παρουσία Υπουργών και στελεχών εταιρειών εισηγμένων στα Χρηματιστήρια της Αμερικής καθώς και εταιρίες που συμμετείχαν στον 18o Annual Capital Link Invest in Greece Forum, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη ημέρα.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. τοσα βγαλατε πανω στις πλατες μας με τα προβληματα που μας δωσατε να εχουμε να μην μας πειτε και ενα ειρωνικο ευχαριστω κοτσαροντας την σημαια μας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.