Ζαλίζουν τα νούμερα του Dragon Ball

Τα κέρδη του δημοφιλούς anime είναι απίστευτα

Τσουβάλια χρημάτων η νέα περιπέτεια του Goku και της παρέας του

Έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός πως το Dragon Ball αποτελεί ένα από τα διασημότερα franchises στην anime σκηνή και με το “Super” κεφάλαιο του 2015 παλιοί και νέοι ξεκίνησαν και πάλι να ταξιδεύουν με τον Goku και την παρέα του σε νέες περιπέτειες. Μετά το ντεμπούτο του Dragon Ball Super το 2015 και μέχρι τον Μάρτιο του 2018 όπου το anime έφτασε στο τέλος του, τα κέρδη που απέφερε όλα αυτά τα χρόνια είναι απλά τρομακτικά. Το δημοφιλές λοιπόν anime άγγιξε όπως θα δείτε παρακάτω τα 98.000.000.000 yen. Ναι, καλά διαβάσατε. Σχεδόν 100 δισ. yen που με μετατροπή είναι σχεδόν $888.256.418.

Τα νούμερα προέρχονται από την ίδια την Bandai Namco αφού ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος του 2018. Με αυτά τα κέρδη, μετά την πρεμιέρα της ταινίας του Dragon Ball που ετοιμάζεται για φέτος πιθανότατα να δούμε και κάποια συνέχεια στο διάσημο anime.

Σχετικά άρθρα

Απίστευτη φάρσα Μητσικώστα σε Μπουτάρη! (video)

Μια καταπληκτική φάρσα στον Γιάννη Μπουτάρη σκάρωσε ο Γιώργος Μητσικώστας. Υποδυόμενος την φωνή του Λευτέρη Παπαδόπουλου του τηλεφώνησε για να του πει ότι θέλει να αναβιώσει το Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης φέρνοντας την Πάολα και την Θέλξη. Δείτε την αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης: πηγή: topontiki.gr