Ζέρβας: «Η πόλη δεν γυρίζει πίσω»

Το «κάλεσμα» του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης για την δεύτερη Κυριακή

Εμφανώς χαρούμενος ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε την πρώτη δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών που τον φέρνει στη δεύτερη θέση.

Ο κ. Ζέρβας έκανε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του για μια νίκη την επόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από εκλογικούς αντιπροσώπους της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει αποκτήσει προβάδισμα 482 ψήφων σε 474 από τα 475 εκλογικά τμήματα.

«Θα ήθελα να πω στους πολίτες της Θεσσαλονίκης ένα μεγάλο ευχαριστών για την υποστήριξή τους, για την εμπιστοσύνη τους, για την απόφασή τους να βάλουν πάνω από όλα την πόλη. Να διεκδικήσουν μία πόλη καλύτερη για όλους, ένα δήμαρχο που θα κάνει τη δουλειά, που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα των πολιτών και θα δίνει λύσεις σε κάθε γειτονιά της, που θα κάνει ξανά περήφανη τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της. Το πρώτο βήμα έγινε χθες. Σήμερα απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου πέρα από κόμματα και πέρα από όποιους διαχωρισμούς σας προσακλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις», τόνισε μεταξύ άλλων στην δήλωσή του ο κ. Ζέρβας.

Σχετικά άρθρα