Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη θα είναι μια άλλη πόλη!»

Οι συζητήσεις του Δημάρχου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και άλλα που βρίσκονται στα σκαριά, συζήτησαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, υπάρχει ένα σύνολο παρεμβάσεων, αναπλάσεων, έργα υποδομής, που θα μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας σε μια άλλη πόλη. Αναφέρθηκε ακόμα στην αξιοποίηση της βιομηχανικής κληρονομιάς, σημειώνοντας πως πρέπει να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο καθώς όπως είπε είναι ένα ζήτημα που πρέπει να δούμε με ωριμότητα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε και για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια του νέου τερματικού σταθμού, τονίζοντας πως πρέπει να ενισχυθεί με επιπλέον έργα, όπως ένα μέσο σταθερής τροχιάς που θα το αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο.

Τέλος κ. Ζέρβας δεν παρέλειψε να ρίξει και τα καρφιά του, κάνοντας λόγο για κατ’ επάγγελμα μειοψηφίες οι οποίες κωλυσιεργούν έργα, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άλλο χαμένο χρόνια για απώλεια χρηματοδοτικών εργαλείων και ματαιώσεις.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα