Ζέρβας: «Είμαι στον δεύτερο γύρο»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του

Το γεγονός ότι δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη τα επίσημα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση των ψήφων στον δήμο Θεσσαλονίκης, σχολιάζει απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο υποψήφιος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δίνοντας ουσιαστικά απάντηση και στις πληροφορίες που προέρχονται από το επιτελείο του Γιώργου Ορφανού και κάνουν λόγο για πολύ μικρή διαφορά ψήφων μεταξύ των δύο υποψηφίων, ο κ. Ζέρβας υποστηρίζει ότι με βάση τα στοιχεία που ο ίδιος έχει στη διάθεσή του, η παράταξή του βρίσκεται στον δεύτερο γύρο με “καθαρή διαφορά”.

«Είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών με καθαρή διαφορά. Την Κυριακή 2 Ιουνίου διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών της Θεσσαλονίκης για να πάμε την πόλη μπροστά. Έχουμε τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον δικό μας μηχανισμό. Κάθε καθυστέρηση, κάθε δυσλειτουργία που παρατηρείται στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, όχι μόνο στο δήμο Θεσσαλονίκης, είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη, αλλά την ευθύνη για αυτό την έχει η Πολιτεία».

Σχετικά άρθρα