Ζέρβας: «Να ανοίξει η αγορά της Θεσσαλονίκης από αύριο» (video)

Ξεκάθαρος ο Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας

Να ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης με click inside από αύριο, Σάββατο, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ζητώ από την επιτροπή και από τον υπουργό Ανάπτυξης να παρθεί απόφαση στη σημερινή συνεδρίαση να ανοίξει η αγορά της Θεσσαλονίκης με click inside από αύριο», ανέφερε σε δηλώσεις του, στο Open, o κ. Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσθεσε πως πρέπει να μετατραπεί η κινητικότητα που παρατηρείται στα πάρκα και στους κοινόχρηστους χώρους σε «μία ελεγχόμενη κινητικότητα».

«Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα θέσει τους κανόνες. Η αγορά και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης θέλει να μπει σε μια κανονικότητα. Χαρήκαμε με το άνοιγμα της εστίασης. Υπάρχει ένα τείχος ανοσίας, ένα μεγάλο κομμάτι εμβολιασμού, αλλά υπάρχει και κόπωση την αγορά», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Γεωργιάδης: Πρόταση του υπουργείου στην Επιτροπή είναι να ανοίξει η αγορά της Θεσσαλονίκης με click inside

«Στην πρόταση που έχουμε κάνει στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων είναι η εφαρμογή του click inside στη Θεσσαλονίκη. Εγώ θα έλεγα και από αύριο για να μην χάσει και η Θεσσαλονίκη την αγορά της Αναστάσεως», ανέφερε από την πλευρά του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πώς θα μπορούσε να ανοίξει η αγορά στη Θεσσαλονίκη με click inside δεδομένης της επιδημιολογικής εικόνας της πόλης.

«Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ, εμείς κάνουμε την εισήγηση και οι ειδικοί θα μας πουν αν μπορεί να επιτευχθεί αυτό όχι», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα