Ζήστε και εσείς την 11η Σεπτεμβρίου

Ένα τρομακτικό εγχείρημα

Η τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη όχι μόνο στις ΗΠΑ και τις οικογένειες των θυμάτων αλλά στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας όμως έρχεται να δώσει «σάρκα και οστά» σε αυτήν την τραγική εμπειρία. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζήσουν τις στιγμές του τρόμου και του πανικού σαν να βρισκόταν μέσα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, το οποίο δημιουργήθηκε από Γάλλους φοιτητές περιλαμβάνει τα εξής σύμφωνα με τη Mirror:

Μία ομάδα υπαλλήλων βρίσκονται παγιδευμένοι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Μία γυναίκα κάθεται σε ένα γραφείο απέναντι από τον παίχτη. Εκείνη απαντά σε μια τηλεφωνική κλήση και ζητά από τον παίκτη εικονικής πραγματικότητας να της παραδώσει ένα αρχείο από το συρτάρι του γραφείου.

Δευτερόλεπτα αργότερα ουρλιάζει με τρόμο, καθώς το κτίριο τραντάζεται απότομα λόγω της πτώσης του πρώτου αεροπλάνου. Οι δημιουργοί του χαρακτήρισαν το παιχνίδι ως μΊα αφηγηματική εμπειρία. Ωστόσο, έχει ήδη προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις με τις απόψεις να διίστανται

Σχετικά άρθρα

Δίδυμοι πύργοι στον ουρανό του Ντουμπάι! (pics)

Το Dubai Creek Harbour θα εξελιχθεί σε ορόσημο της πόλης Φιλοξενώντας ήδη μερικά από τα πιο θεαματικά κτίρια στον κόσμο, όπως τον 829,8 μέτρων ουρανοξύστη Burj Khalifa, το Ντουμπάι έχει βαλθεί να καταπλήξει τους επισκέπτες του προσφέροντας υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, η τοπική αρχιτεκτονική εταιρεία Emaar Properties, ανακοίνωσε την πρόθεση της να […]