11.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ» (vid)

Την ώρα που ο δήμαρχος Βόλου ενημέρωνε το σώμα για τη ΔΕΥΑΜΒ, μπήκαν στην αίθουσα δύο άνδρες με στρατιωτική περιβολή και απευθυνόμενοι σε αυτόν του είπαν ότι είναι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» και έμαθαν ότι «υπάρχει μια δημοτική σύμβουλος που κάνει καλό σεξ» και του άφησαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο, πριν αποχωρήσουν.

Ο ένας εκ των δύο άφησε στο Δήμαρχο ένα χαρτί με αριθμό τηλεφώνου και αποχώρησαν. Εμβρόντητοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρακολουθούσαν το περιστατικό και μετά την πρώτη έκπληξη επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα.

Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας ζητούσαν επιτακτικά από τον Δήμαρχο να καλέσει την αστυνομία. Ο κ. Μπέος πρότεινε να καταδικαστεί το περιστατικό, να ενημερωθεί η Αστυνομία και η Στρατονομία, αν και όπως είπε υποάρχει ηθικός αυτουργός για το επεισόδιο, «δείχνοντας» την κα Κοκκινάκη (στην οποία έδωσε και το χαρτί που άφησαν οι φαντάροι). Οι αντιδράσεις των Συμβούλων δεν κάμπτονταν και αποχώρησαν όλες οι μειοψηφίες πλην του επικεφαλής της β” ελάσσονος Μ. Μιτζικού.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά και η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Φωτεινή Κοκκινάκη, κάλεσε την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο Δημαρχείο, μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και ζήτησαν από το Δήμαρχο να αναφέρει τι ακριβώς συνέβη.

Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι ξεσηκώθηκαν κατά του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου και τον κατηγόρησαν για στημένο περιστατικό!

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα