Πατέρας και στα 62 του ο Mr. Bean

Η 33χρονη Lousie Ford θα γεννήσει το παιδί τους τις επόμενες εβδομάδες

Ο Rowan Atkinson έχει αυτοχαρακτηριστεί ως σοβαρός, ντροπαλός και εκ διαμέτρου αντίθετος από την τηλεοπτική περσόνα του Mr. Bean, η οποία τον έκανε παγκοσμίως διάσημο. Ο Βρετανός ηθοποιός προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στον χώρο της σόουμπιζ η είδηση πως πρόκειται να ξαναγίνει πατέρας στα 62 του χρόνια, αυτήν τη φορά με την 33χρονη σύντροφό του Lousie Ford.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί τις επόμενες εβδομάδες, με τη Ford να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης.

Σημειώνεται ότι ο Atkinson έχει δύο παιδιά από τον γάμο του με τη Sunetra Sastry, την οποία χώρισε για να είναι μαζί με τη Ford (επίσης ηθοποιό που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του βρετανικού Channel 4 “The Windsors”).

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Mr. Bean έχει έναν 23χρονο γιο που εργάζεται ως στρατιωτικός και μια 22χρονη κόρη που είναι χορεύτρια burlesque.

Η κόρη του Atkinson, Lily, όταν έμαθε για το διαζύγιο των γονιών της αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμο της σε Sastry και έσβησε από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κάθε αναφορά που είχε με το επώνυμο του πατέρα της.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα